Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, December 3, 2011
10. RETSEPT Banaani-šokolaadikook
10. RETSEPT Banaani-šokolaadikook
Valmiva toidu kogus: 6 inimesele
Koostis:
125 g võid
2,5 dl suhkrut
2 muna
2 sl piima
3 küpset banaani
1 tl sidrunimahla
5 dl nisujahu
0,5 tl soola
0,75 tl söögisoodat
2,5 dl hakitud tumedat šokolaadi
Valmistamine:
Vahusta või ja suhkur heledaks, lisa ükshaaval vahustades munad. Lisa kahvliga püreestatud banaanid, piim, sidrunimahl ja vanillsuhkur. Sega jahu, sool ja söögisooda omavahel ning lisa taina sisse. Viimasena lisa hakitud šokolaad. Määri 22,5 cm läbimõõduga koogivorm võiga ning puista üle jahuga. Kalla tainas vormi ning küpseta 175 kraadises ahjus 40-50 minutit.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment