Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, December 17, 2011

12. RETSEPT Jõhvikakook














12. RETSEPT Jõhvikakook

Valmiva toidu kogus: 6-8 inimesele

Koostis:

Põhi:
300 g kakao küpsiseid
70 g võid

Täidis:
3 dl jõhvikaid (umbes 250 g)
4 dl vahukoort
400 g kohupiimapastat
2 dl suhkrut
1 dl vett
5 tl želatiini

Kaunistamiseks:
0,5-1 dl jõhvikaid (umbes 83 g)


Valmistamine:
Sulata või vesivannil. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga, suru mass 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse küpsetusvormi põhja. Küpseta põhja 200 kraadises ahjus 10 minutit. Pane želatiin külma vette paisuma mõneks minutiks ja siis sulata pliidil vesivannil. Vahusta vahukoor suhkruga. Püreesta jõhvikad ja sega kohupiimaga. selle hulka sega vaikselt vahukoor ning siis nirista juurde želatiin. Jõhvika-kohupiimamass kalla küpsetatud põhjale ja pane 12 tunniks külmkappi tahenema. Serveeri värskete jõhvikatega.




IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

No comments:

Post a Comment