Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, November 26, 2011

9. RETSEPT Rabarberi-kookosekook














9. RETSEPT Rabarberi-kookosekook

Valmiva toidu kogus: 8 inimesele


Koostis:

Tainas:
175 g võid
1 dl fariinsuhkrut
2,25 dl jahu
100 g mandlijahu
1 apelsini riivitud koor

Täidis:
5 dl tükeldatud rabarberit
1 tl kaneeli
1 sl suhkrut
1 tl tärklist

Kate:
110 g võid
2 dl fariinsuhkrut
4 muna
150 g riivitud kookoseid
75 g mandlijahu
1 tl küpsetuspulbrit
pealepuistamiseks tuhksuhkrut


Valmistamine:
Sega kõik tainaaineid omavahel. Suru tainas 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Toksi kahvliga põhja augud. Küpseta 160 kraadises ahjus 30 minutit. Sega rabarberitükid, kaneel, suhkur ja tärklis. Vahusta toasoe või ja fariinsuhkur. Lisa ükshaaval ning pidevalt kloppides munad. Sega omavahel kookoshelbed, mandlijahu ja küpsetuspulber. Sega jahusegu munavahu hulka. Vala rabarberisegu põhjale. Kalla kate peale ning küpseta 190 kraadises ahjus 30 minutit. Jahuta ja lõika tükkideks. Sõelu peale tuhksuhkrut.

Rikkaliku kookose-mandlikattega kook läheb seistes aina paremaks. Soojalt serveeri kooki vanillijäätise või vahukoorega.



IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

No comments:

Post a Comment