Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, November 26, 2011
9. RETSEPT Rabarberi-kookosekook
9. RETSEPT Rabarberi-kookosekook
Valmiva toidu kogus: 8 inimesele
Koostis:
Tainas:
175 g võid
1 dl fariinsuhkrut
2,25 dl jahu
100 g mandlijahu
1 apelsini riivitud koor
Täidis:
5 dl tükeldatud rabarberit
1 tl kaneeli
1 sl suhkrut
1 tl tärklist
Kate:
110 g võid
2 dl fariinsuhkrut
4 muna
150 g riivitud kookoseid
75 g mandlijahu
1 tl küpsetuspulbrit
pealepuistamiseks tuhksuhkrut
Valmistamine:
Sega kõik tainaaineid omavahel. Suru tainas 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Toksi kahvliga põhja augud. Küpseta 160 kraadises ahjus 30 minutit. Sega rabarberitükid, kaneel, suhkur ja tärklis. Vahusta toasoe või ja fariinsuhkur. Lisa ükshaaval ning pidevalt kloppides munad. Sega omavahel kookoshelbed, mandlijahu ja küpsetuspulber. Sega jahusegu munavahu hulka. Vala rabarberisegu põhjale. Kalla kate peale ning küpseta 190 kraadises ahjus 30 minutit. Jahuta ja lõika tükkideks. Sõelu peale tuhksuhkrut.
Rikkaliku kookose-mandlikattega kook läheb seistes aina paremaks. Soojalt serveeri kooki vanillijäätise või vahukoorega.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment