Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, January 28, 2012








18. RETSEPT Sibulapirukas

Valmiva toidu kogus: 7-8 inimesele

Koostis:

Tainas:
300 g nisujahu
150 g võid
1 dl vett
1 tl soola

Täidis:
600 sibulat
75 g võid
60 g nisujahu
2 munakollast
2 dl piima
2 dl rõõska koort
maitse järgi riivitud muskaatpähklit
1 tl soola
0,5 tl musta pipart


Valmistamine:
Haki jahu, sool ja või puruseks, lisa vesi ja suru tainas ühtlaseks. Aseta tainas kilesse ja pane külmkappi seisma. Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Pese ja koori sibulad, haki peeneks ning prae võis klaasjaks. Lase sibulasegul jahtuda. Võta tainas külmkapist, eemalda kile ja rulli tainas ning vooderda sellega pirukavorm. Laota praetud sibulad tainale. Sega jasu-soola-võipuru rõõsa koore ja piimaga ja maitsesta riivitud muskaatpähkli, soola ja pipraga. Tainal olevatele praetud sibulatele ja küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.




IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

1 comment:

  1. Väga maitsev oli. Kui kunagi tegid seda. Peaks ka millalgi proovima.

    Indrekj

    ReplyDelete