Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, January 28, 2012
18. RETSEPT Sibulapirukas
Valmiva toidu kogus: 7-8 inimesele
Koostis:
Tainas:
300 g nisujahu
150 g võid
1 dl vett
1 tl soola
Täidis:
600 sibulat
75 g võid
60 g nisujahu
2 munakollast
2 dl piima
2 dl rõõska koort
maitse järgi riivitud muskaatpähklit
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
Valmistamine:
Haki jahu, sool ja või puruseks, lisa vesi ja suru tainas ühtlaseks. Aseta tainas kilesse ja pane külmkappi seisma. Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Pese ja koori sibulad, haki peeneks ning prae võis klaasjaks. Lase sibulasegul jahtuda. Võta tainas külmkapist, eemalda kile ja rulli tainas ning vooderda sellega pirukavorm. Laota praetud sibulad tainale. Sega jasu-soola-võipuru rõõsa koore ja piimaga ja maitsesta riivitud muskaatpähkli, soola ja pipraga. Tainal olevatele praetud sibulatele ja küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Väga maitsev oli. Kui kunagi tegid seda. Peaks ka millalgi proovima.
ReplyDeleteIndrekj