Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, January 21, 2012
17. RETSEPT Luisi ema šokolaadikook
17. RETSEPT Luisi ema šokolaadikook
Valmiva toidu kogus: 7-8 inimesele
Koostis:
200 g suhkrut
200 g tumedat šokolaadi
200 g jahu
4 muna
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Sulata šokolaad koos võiga veevannis. Sega, mitte ära vahusta, muna suhkruga. Lisa jahu, sega tainas läbi. Määri lahtikäiv vorm võiga ja puista üle jahuga. Vala tainas 22 cm läbimõõduga lahtikäivasse küpsetusvormi. Küpseta kooki 200 kraadisel kuumusel täpselt 11 minutit! Sellise küpsetusajaga jääb kook täpselt õige suus sulava sisuga. Kui kook valmis, võta see ahjust välja ja lase 15 minutit jahtuda ning seejärel võid koogi vormist välja võtta.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment