Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, January 14, 2012
16. RETSEPT Ehtne suhkrukook
16. RETSEPT Ehtne suhkrukook
Valmiva toidu kogus: 7-8 inimesele
Koostis:
Tainas:
4 muna
200 g suhkrut
200 g võid
200 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 spl piima
Täidis:
100 g võid
140 g tuhksuhkrut
maasikamoosi
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 190 kraadini. Määri ümmargune 22 cm läbimõõduga ümmargune koogivorm võiga. Sega küpsetuspulber jahu hulka. Klopi suhkur, munad ja või kohevaks vahuks, lisa sõeludes järk-järgult juurde jahu. Vala tainas koogivormidesse, silu pind. Küpseta 20 minutit, kuni koogi pind on kuldpruun ja vetruv. Tõsta restile jahtuma. Vahusta võid, kuni see muutub kreemjaks, siis lisa pidevalt segades järk-järgult tuhksuhkur. Lõika jahtunud kook kaheks kettaks. Määri ühele koogipoolele esmalt võikreem ja siis moos, tõsta teine ketas täidise peale. Raputa lõpuks koogi pinnale tuhksuhkrut.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment