Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, November 19, 2011
8. RETSEPT Rabarberikook
Valmiva toidu kogus: 1 ahjuplaaditäis
Koostis:
500 g või 600 g muretaignat
30 rabarberit
1 sl suhkrut
1 tl kaneeli
Biskviitkate:
6 muna; kui väiksemad, siis 8 tk
6 spl suhkrut
6 spl jahu
Valmistamine:
Puhasta rabarberid ja koori ning tükelda. Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Eralda munakollane valgest, aja munakollane koos suhkruga tugevaks vahuks, vahusta munavalge, sega kokku munakollase ja munavalge vaht. Sõelu sisse jahu ja sega uuesti läbi. Aseta muretaigen küpsetusplaadiga kaetud ahjuplaadile ning tee taignale kahvliga augud. Sega eraldi kausis omavahel rabarberilõigud ning suhkur ja kaneel. Aseta rabarberi-suhkru-kaneelisegu ühtlaselt muretaignapõhjale. Kalla biskviitseguga üle ja aseta maius 180 kraadisesse ahju. Lasta biskviidil ahjus minna kuldpruuniks, küpsust kontrollida puutikuga.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment