Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, November 19, 2011














8. RETSEPT Rabarberikook

Valmiva toidu kogus: 1 ahjuplaaditäis


Koostis:

500 g või 600 g muretaignat
30 rabarberit
1 sl suhkrut
1 tl kaneeli

Biskviitkate:
6 muna; kui väiksemad, siis 8 tk
6 spl suhkrut
6 spl jahu


Valmistamine:
Puhasta rabarberid ja koori ning tükelda. Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Eralda munakollane valgest, aja munakollane koos suhkruga tugevaks vahuks, vahusta munavalge, sega kokku munakollase ja munavalge vaht. Sõelu sisse jahu ja sega uuesti läbi. Aseta muretaigen küpsetusplaadiga kaetud ahjuplaadile ning tee taignale kahvliga augud. Sega eraldi kausis omavahel rabarberilõigud ning suhkur ja kaneel. Aseta rabarberi-suhkru-kaneelisegu ühtlaselt muretaignapõhjale. Kalla biskviitseguga üle ja aseta maius 180 kraadisesse ahju. Lasta biskviidil ahjus minna kuldpruuniks, küpsust kontrollida puutikuga.

IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

No comments:

Post a Comment