Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Monday, October 17, 2011
















2. RETSEPT Porgandikook


Valmiva toidu kogus: kümnele

Koostis:
3 muna 
3 dl suhkrut 
4 dl nisujahu 
1 tl vanillisuhkrut 
1 sl küpsetuspulbrit 
2 tl kaneeli 
1 tl jahvatatud kardemoni 
0.5 tl ingveripulbrit 
0.5 tl soola 
1.25 dl päevalilleõli 
500 g porgandit 

Vormi ettevalmistamiseks: 
võid ja riivsaia 

Kate: 
75 g pehmet võid 
2 dl tuhksuhkrut 
1 tl vanillisuhkrut 
1 laimi riivitud koor ja 1/2 laimi pressitud mahl
200 g maitsestamata toorjuustu 


Valmistamine:
Vahusta toasoojad munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega omavahel kõik kuivained ja lisa munavahule. Lisa ka õli ja peeneks riivitud porgand. Võita 24 cm lahtikäiv koogivorm ja puista üle riivsaiaga. Vala tainas vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Proovi tikuga küpsust, enne kui koogi ahjust välja võtad. Eemalda porgandikook vormist ja jahuta. Sega kõik katteained omavahel ühtlaseks kreemjaks massiks. Määri koogile ja serveeri kohe või hoia kuni serveerimiseni külmkapis.




IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.


No comments:

Post a Comment