Siin retseptis on ühendanud mõnusalt rabeda liivatainapõhi ning toorjuustukoogi täidis. Pohlad lisavad mõnusat värvi ja maitset. Valmista kook võimaluse korral serveerimisele eelneval päeval - siis jõuab see kenasti taheneda.
Valmiva toidu kogus: kuuele kuni kaheksale
Koostis:
Põhi:
100 g toasooja võid
85 g suhkrut (1 dl)
1 suur muna
175 g nisujahu (u 3 dl)
0.5 tl küpsetuspulbrit
noaotsatäis soola
Täidis:
600 g maitsestamata toorjuustu
100 g suhkrut (veidi üle 1 dl)
3 suurt muna
1 tl vanilliekstrakti
0.5 apelsini riivitud koor
Peale:
100 g pohli (suur kruusitäis)
Valmistamine:
Valmista tainas: vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivained. Suru tainas võitatud 26 cm vormi põhja ja äärtele (umbes 3 cm kõrguselt). Pane tainaga vooderdatud vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Valmista täidis: sega kõik ained omavahel, soovi korral vahusta kergelt mikseriga. Vala täidis koogipõhjale, puista peale puhastatud pohlad.
Küpseta 180kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni mass on enam-vähem hüübinud.
Võta kook ahjust välja ja lase enne serveerimist täielikult jahtuda. (Soovitavalt järgmise päevani).
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Valmiva toidu kogus: kuuele kuni kaheksale
Koostis:
Põhi:
100 g toasooja võid
85 g suhkrut (1 dl)
1 suur muna
175 g nisujahu (u 3 dl)
0.5 tl küpsetuspulbrit
noaotsatäis soola
Täidis:
600 g maitsestamata toorjuustu
100 g suhkrut (veidi üle 1 dl)
3 suurt muna
1 tl vanilliekstrakti
0.5 apelsini riivitud koor
Peale:
100 g pohli (suur kruusitäis)
Valmistamine:
Valmista tainas: vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivained. Suru tainas võitatud 26 cm vormi põhja ja äärtele (umbes 3 cm kõrguselt). Pane tainaga vooderdatud vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Valmista täidis: sega kõik ained omavahel, soovi korral vahusta kergelt mikseriga. Vala täidis koogipõhjale, puista peale puhastatud pohlad.
Küpseta 180kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni mass on enam-vähem hüübinud.
Võta kook ahjust välja ja lase enne serveerimist täielikult jahtuda. (Soovitavalt järgmise päevani).
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
No comments:
Post a Comment