Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, March 10, 2012













23. RETSEPT Mustika-sidrunikeeks

Valmiva toidu kogus: 6 inimesele

Koostis:
125 g võid
2,5 dl suhkrut
2 muna
4 dl jahu
0,5 tl soodat
0,5 tl soola
1,5 dl keefiri
1 tl riivitud sidrunikoort
1 sl sidrunimahla
3 dl mustikaid


Valmistamine:
Tee või väiksemateks tükkideks ja aseta kaussi koos suhkruga, vahusta mikseriga. Lisa ükshaaval munad, samal ajal vahustamist jätkates. Sega jahu hulka sooda ja sool, lisa võivahule vaheldumisi jahusegu ja keefir. Viimasena lisa ka riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl, sega ühtlaseks. Määri koogivorm võiga ja puista üle riivsaiaga. Vala pool tainast vormi, raputa peale pool mustikakogusest, kata allesjäänud tainakogusega ja lisa teine pool mustikakogusest. Küpseta keeksi 175 kraadises ahjus umbes 40 minutit. Keeksi valmidust kontrolli puutikuga! Lase keeksil vormis jahtuda umbes 15 minutit, seejärel kummuta keeks serveerimisalusele.




IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

No comments:

Post a Comment