Hakka jälgijaks/Subscribe
Total Pageviews
Blog Archive
- October 2011 (5)
- November 2011 (4)
- December 2011 (5)
- January 2012 (4)
- February 2012 (3)
- March 2012 (3)
- June 2012 (1)
- May 2018 (48)
- June 2018 (5)
- July 2018 (6)
- October 2018 (4)
- November 2018 (1)
Saturday, February 11, 2012
20. RETSEPT Karask juustu ja köömnetega
Valmiva toidu kogus: 7 inimesele
Koostis:
3 kanamuna
1 sl suhkrut
1 tl soola
5 dl hapupiima
5 dl odrajahu
1 tl söögisoodat
1 tl köömneid
100 g Arensburgi juustu
pisut võid vormi määrimiseks
Valmistamine:
Määri küpsetusvorm võiga ja eelkuumuta ahi 200 kraadini. Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, lisa hapupiim ja jämedalt riivitud juust ning maitsesta köömnetega. Sõelu hulka odrajahu ja sooda ning sega see kõik ühtlaseks tainaks. Vala tainas kohe võiga määritud 22 cm läbimõõduga lahitkäivasse küpsetusvormi. Küpseta karaskit 200 kraadises ahjus 20-30 minutit ehk kuni küpsetis on kuldpruun ja lööb vormi küljest lahti.
IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment