Hakka jälgijaks/Subscribe

Total Pageviews

Saturday, February 11, 2012














20. RETSEPT Karask juustu ja köömnetega

Valmiva toidu kogus: 7 inimesele

Koostis:
3 kanamuna
1 sl suhkrut
1 tl soola
5 dl hapupiima
5 dl odrajahu
1 tl söögisoodat
1 tl köömneid
100 g Arensburgi juustu
pisut võid vormi määrimiseks


Valmistamine:
Määri küpsetusvorm võiga ja eelkuumuta ahi 200 kraadini. Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, lisa hapupiim ja jämedalt riivitud juust ning maitsesta köömnetega. Sõelu hulka odrajahu ja sooda ning sega see kõik ühtlaseks tainaks. Vala tainas kohe võiga määritud 22 cm läbimõõduga lahitkäivasse küpsetusvormi. Küpseta karaskit 200 kraadises ahjus 20-30 minutit ehk kuni küpsetis on kuldpruun ja lööb vormi küljest lahti.




IF YOU WANT THIS RECIPE IN ENGLISH, LET ME KNOW IN THE COMMENTS.

No comments:

Post a Comment